sistem javljanja vloma

Učinkovit sistem za javljanje vloma, namenjen zaznavanju vlomov ter obveščanju v primeru vloma, kraje ali vandalizma.  

sistem javljanje požara

Sistem javljanja požara, namenjen zgodnjemu odkrivanju in javljanju požara, z namenom varovanja ljudi in premoženja. 

sistem javljanje izlitja vode

Senzor izlitja vode, običajno del sistema javljanja vloma in zaznavanja izlitje vode (meteorne vode ali vodovodni sistem), vas o dogodku nemudoma obvesti, hkrati pa lahko tudi prekine nadaljnje izlivanje vode. 

sistem video nadzora

Video nadzorni sistem, namenjen za nadzor varovanega območja s kamerami tako v dnevnem kot nočnem času. 

 

sistem klica v sili

Tipka za klic v sili je naprava koristna v primerih, ko se znajdete v nevarnosti ali težavah, ker vam omogoča takojšen priklic intervencije 24/7.  

gasilski servis

Gasilnik je pomembna varnostna naprava, ki bi morala biti na voljo v vsakem domu. Za nakup imamo na voljo različne vrste gasilnih aparatov in ostale opreme za gašenje za povečanje požarne varnosti vašega doma.  

sistem detekcije plinov

Senzorji za zaznavanje nevarnih plinov za domačo uporabo so naprave, ki so namenjene zaznavanju in opozarjanju lastnikov stanovanj na prisotnost nevarnih plinov v njihovih domovih. 

Klic v sili

Potrebujete zdravnika, gasilca ali policista, v stanovanju pa ste sami? Nepogrešljiva pomoč v vseh nujnih situacijah je čisto enostavna z gumbom Klic v sili. Vaše življenje je neprecenljivo in mi smo tukaj, da ga zaščitimo, pomoč je že na poti le s klikom.

Javljanje požara

Predstavljajte si, da zvečer v dnevnem prostoru uživate ob kaminu in ko odidete spat, odprt ogenj še vedno tli. Tekom noči v kaminu preskoči iskra in zaneti počivalnik. S prenosom signala bo vedno obveščen nadzorni center, kateri bo obvestil gasilce in vas.

Zaznava nevarnih plinov

Vaše prijetno bivanje doma prepreči omotica, glavobol in slabost, a vzroka ne poznate, plinska napeljava se zdi, da normalno deluje. A nevarni plini so tihi, nevidni, nepopustljivi, odkrije jih le detektor plinov, ki je vaš prvi korak k preprečevanju nevarnosti zastrupitve.

Izlitje vode

Predstavljajte si, da ste na počitnicah in Vam v hiši poči cev pri pralnem stroju zaradi nenadne spremembe pritiska.
S pomočjo senzorjev in vezave na nadzorni center bo ukrepanje pravočasno in povzročena škoda minimalna.

Javljanje vloma in ostalih alarmov

Sistemi za javljanje vloma so varnostni sistemi, namenjeni odkrivanju in preprečevanju nepooblaščenega dostopa v varovan prostor. Običajno vključujejo različne senzorje, kot so kontakti za vrata in okna, detektorje gibanja in senzorje za razbitje stekla, ki so nameščeni na vstopnih točkah in občutljivih območjih stavbe. Ko se senzor sproži, se oglasi alarm in signal se pošlje na Varnostno nadzorni center ali neposredno na pametni telefon lastnika objekta.

Obveščen varnostno nadzorni center

VNC (varnostno nadzorni center) nudi storitve stalnega (24/7) nadzora nad varovanimi objekti. V primeru sproženega alarma obvešča kontaktne osebe in intervecijske skupine ter koordinira delo interventov na terenu . Lastnikom in upravljavcem nepremičnin zagotavlja brezskrbnost, saj vedo, da je njihova nepremičnina zaščitena in da je pomoč zmeraj oddaljena le en klic.

Napotitev interventa

Alarmna intervencija je storitev pri kateri je usposobljeni varnostnik intervent napoten na varovan objekt kot odgovor na sprožen varnostni alarm. Lastnikom in uporabnikom nepremičnin se tako zagotavlja brezskrbnost, saj vedo, da je na kraju dogodka usposobljeni varnostni strokovnjak, ki bo obravnaval morebitne izredne razmere.

Za morebitne dodatne informacije ali povpraševanje v zvezi z našimi izdelki ali storitvami v spodnji obrazec vpišite svoje podatke in vaše vprašanje oziroma predmet povpraševanja.

  Kontaktni obrazec

  Regije:

  Izbor storitve:

  Intervencija

  Intervencija je v zasebnem varovanju odziv na alarmna stanja na varovanih objektih. Gre za paleto storitev, ki so si podobne, ker se izvajajo kot intervencija, pa so tudi zelo različne, ker zahtevajo različna znanja in usposobljenosti varnostnega osebja.

  Varovanje javnih zbiranj

  Varovanje javnih zbiranj je zagotavljanje reda na javnih shodih in javnih prireditvah z varnostniki in sistemi tehničnega varovanja, v skladu s predpisi, ki urejajo javna zbiranja.