Družini prijazno podjetje

V letu 2019 so družbe, ki delujejo v okviru skupine Aktiva, pridobile naziv družini prijazno podjetje, s ciljem omogočiti zaposlenim lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja. V skladu s pridobljenim certifikatom bomo postopno uvajali ukrepe, za katere verjamemo, da bodo pozitivno vplivali na zadovoljstvo zaposlenih in posledično na dolgoročno uspešnost poslovanja.

30+

Let izkušenj

1000+

Zaposlenih

REGIONALNA POKRITOST

Srbija in Slovenija

ISO

Standard ISO9001 in ISO14001

EKOLOŠKA ZAVEST

Sistem ravnanja z okoljem

Športno društvo

Šport je pomemben del življenja in tudi mi stremimo k temu, da občasno zamenjamo delovno okolje ter v družbi sodelavcev naredimo nekaj koristnega za sebe. Zaposleni v družbah skupine Aktiva imamo na voljo številne aktivnosti za krepitev telesa, izboljšanje telesne kondicije in zdravja.

Donacije (prvošolci, Debeli rtič)

V skupini Aktiva uresničujemo naše poslanstvo, ki temelji na skrbi za širšo družbeno odgovornost, ohranjamo in ustvarjamo delovna mesta ter negujemo družbene, medčloveške odnose. Med drugimi z našimi prispevki podpiramo športne, kulturne, izobraževalne in humanitarne organizacije, prav tako pomagamo tudi pomoči potrebnim posameznikom in družinam. Skupaj rišemo nasmehe in ustvarjamo nepozabne spomine.

Skrb za zaposlene (DPP, Športno društvo)
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.
Ekologija, skrb za okolje in zavezanost kakovosti

Zavedamo se pomena čistega okolja, zato stremimo k uporabi okolju prijaznih čistilnih sredstev in tehnologij. Zavezani smo k nenehnemu izboljševanju sistema in preprečevanju onesnaževanja okolja ter k izpolnjevanju veljavne zakonodaje in predpisov, zato pri dnevnem čiščenju uporabljamo certificirana ekološka čistila.