Uncategorized

Podeljena priznanja zaposlenim pri Aktiva varovanje

Že več let zapored Fraport Slovenija izvaja skrito ocenjevanje odnosa do kupcev na področju gostinstva, varnostnih pregledov, duty freeja, prijav na let, taksijev in rent-a-car storitev ter poslovnega salona. Naši zaposleni so se izkazali s povprečno oceno 93,33%, kar je izjemno!

Merila skritega nakupa na varnostnih pregledih vključujejo urejenost varnostnega mesta, prijaznost, urejenost in ravnanje varnostnega osebja ter druge kriterije po presoji skritega kupca.

Aktiva varovanje je ponosna, da lahko predstavi šest izjemnih varnostnikov in varnostnic, ki so postali zvezde skrivnostnega nakupa za leto 2023, dokazujejo pa, da svoje delo opravljajo s ponosom in odgovornostjo.

Naši junaki so:

  • Jure Lovrenčak, varnostnik preglednik-obhodnik
  • Sabina Nezirević, varnostnica RTG operaterka
  • Marjeta Dobovšek, varnostnica nadzornica
  • Mateja Bednar, varnostnica RTG operaterka
  • Nataša Živulović, varnostnica RTG operaterka
  • Marjan Ficko, varnostnik

Iskrene čestitke prejemnikom priznanj za odlično, strokovno in dogovorno opravljeno delo ter zahvala za predanost. Veseli smo, da se v ekipi sodelavcev dobro počutijo, z dobrim razpoloženjem pa ustvarjajo pozitivno delovno okolje! Prejeta priznanja so jasen znak usmeritev naše družbe, da je zagotavljanje kakovostnega opravljenega dela naša absolutna prioriteta.

Skupaj gradimo varnejši in boljši jutri!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja